''De club wil hem benutten vanwege zijn topsportervaring''

vrijdag 19 juli 2019 00:43 134.355 keer bekeken 356 reacties Pro Shots

Mocht Feyenoord Robert Eenhoorn aantrekken als algemeen directeur, dan is AZ al voorbereid: de opvolger van Eenhoorn zou dan Michael Kinsbergen (60) worden. Die voorzorgsmaatregel van de Alkmaarders maakt een overstap van Eenhoorn naar Feyenoord weer iets concreter.

Oud-honkballer Eenhoorn (51) was al in beeld bij Feyenoord toen Eric Gudde opstapte, maar wilde zelf toen AZ niet verlaten. Nu ook Jan de Jong opgestapt is lijkt de weg vrij voor de oer-Rotterdammer om alsnog algemeen directeur van Feyenoord te worden. Eenhoorn heeft in zijn vijf jaar bij AZ veel ervaring opgedaan, maar de stap van AZ naar Feyenoord is qua druk enorm: bij AZ wordt er minstens gehoopt op goede prestaties, bij Feyenoord worden goede prestaties geëist.

De Telegraaf laat weten waarom de Rotterdammers hem zo graag als nieuwe algemeen directeur willen hebben: "Feyenoord ziet Eenhoorn vooral als boegbeeld voor de voetbalclub en niet als een halve directeur voor het project Feyenoord City. De club wil hem benutten vanwege zijn topsportervaring. Ook voor de nieuwe trainer Jaap Stam is het belangrijk dat hij wordt ondersteund naar de toekomst toe. Vanaf het moment dat hij zijn jawoord gaf aan Feyenoord heeft hij de ene na de andere beleidsbepaler zien vertrekken."

Gerelateerd nieuws
356 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 73 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 70827 leden - Op dit moment zijn 69 mensen actief, waarvan 47 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved