''Bang dat als Feyenoord niet doorpakt dat gat niet te overbruggen is''

''Bang dat als Feyenoord niet doorpakt dat gat niet te overbruggen is''

Feyenoord begon de competitie met Jaap Stam als nieuwe trainer, maar verder was het lange tijd opvallend rustig bij de Rotterdamse club. Juist vlak voor de start van de competitie breekt de onrust uit. Eerst vertrok Martin van Geel al als technisch directeur, maar nu is ook Jan de Jong weg als algemeen directeur. Feyenoord watcher Mikos Gouka: "Er was niet veel gebeurd deze zomer bij Feyenoord, maar dat is wel in één klap voorbij, ja."

"Ik hoorde gisterenavond wel dat er iets op het spel stond bij Feyenoord, maar ja: ik kon me toch niet voorstellen dat Jan de Jong in deze fase weg zou gaan", zo vertelt Gouka bij Fox Sports. "We wisten natuurlijk allemaal wel dat er een stroming was bij Feyenoord die het niet in hem zag zitten en die het liefst Robert Eenhoorn naar voren schuift, maar ik had niet het idee dat Eenhoorn nu klaar staat om naar De Kuip te gaan."

Maar waarom moest Jan de Jong weg? "Simpel gezegd is het dat Jan de Jong op de rem duwt, waar de mensen van de RVC op het gaspedaal willen trappen. Dat heeft te maken met (buitenlandse) investeerders en ja: toch wel doorpakken. Ze zien die voorsprong van Ajax en PSV groter worden en ze zijn bang dat als Feyenoord nu niet doorpakt dat gat niet meer te overbruggen is. Ze willen in ieder geval PSV weer achterhalen en Ajax weer een klein beetje in het zicht krijgen."

Lees meer over
De Kuip PSV martin van geel Fox Sports ajax Jan de Jong
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties