''Bang dat als Feyenoord niet doorpakt dat gat niet te overbruggen is''

donderdag 18 juli 2019 05:56 174.595 keer bekeken 469 reacties Pro Shots

Feyenoord begon de competitie met Jaap Stam als nieuwe trainer, maar verder was het lange tijd opvallend rustig bij de Rotterdamse club. Juist vlak voor de start van de competitie breekt de onrust uit. Eerst vertrok Martin van Geel al als technisch directeur, maar nu is ook Jan de Jong weg als algemeen directeur. Feyenoord watcher Mikos Gouka: "Er was niet veel gebeurd deze zomer bij Feyenoord, maar dat is wel in één klap voorbij, ja."

"Ik hoorde gisterenavond wel dat er iets op het spel stond bij Feyenoord, maar ja: ik kon me toch niet voorstellen dat Jan de Jong in deze fase weg zou gaan", zo vertelt Gouka bij Fox Sports. "We wisten natuurlijk allemaal wel dat er een stroming was bij Feyenoord die het niet in hem zag zitten en die het liefst Robert Eenhoorn naar voren schuift, maar ik had niet het idee dat Eenhoorn nu klaar staat om naar De Kuip te gaan."

Maar waarom moest Jan de Jong weg? "Simpel gezegd is het dat Jan de Jong op de rem duwt, waar de mensen van de RVC op het gaspedaal willen trappen. Dat heeft te maken met (buitenlandse) investeerders en ja: toch wel doorpakken. Ze zien die voorsprong van Ajax en PSV groter worden en ze zijn bang dat als Feyenoord nu niet doorpakt dat gat niet meer te overbruggen is. Ze willen in ieder geval PSV weer achterhalen en Ajax weer een klein beetje in het zicht krijgen."

Gerelateerd nieuws
469 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 122 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74360 leden - Op dit moment zijn 933 mensen actief, waarvan 247 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved