Boskamp: ''Gooi er dan maar jonge jongens in''

Boskamp: ''Gooi er dan maar jonge jongens in''

Het rommelt momenteel flink bij Feyenoord. De Rotterdammers hebben onlangs afscheid genomen van technisch directeur Martin van Geel. Ook algemeen directeur Jan de Jong stopt bij Feyenoord. Jan Boskamp is ook niet erg onder de indruk van de selectie.

''Ik heb deze zomer twee wedstrijden gezien, ik stond nou niet te huppelen moet ik zeggen. Ik weet dat het de voorbereiding is, maar ik zie dat we niet zo veel spelers hebben die het verschil kunnen maken,'' vertelt Boskamp in gesprek met RTLnieuws.nl. ''Gooi er dan maar jonge jongens in.''

De Jong heeft vandaag bekend gemaakt te stoppen. "Hij is in een wereld terechtgekomen die heel anders is dan waar hij vandaan kwam. Hij kon in alle rust werken bij NOS, maar dan kom je bij Feyenoord... Ik denk niet dat het iedereen is gegeven om die club te leiden. Gudde had alle schulden weggewerkt. Nu zit je weer in de hoek waar de klappen vallen."

Robert Eenhoorn is nu de naam die valt in De Kuip, maar is de huidige man van AZ haalbaar? ''Ik kan me voorstellen dat hij niet die puinzooi wil opruimen bij Feyenoord. Maar misschien kunnen we op zijn gevoel spelen, hem een beetje opnaaien. Als Eenhoorn zou komen, zouden veel mensen in Rotterdam in ieder geval heel gelukkig worden.''

Lees meer over
De Kuip martin van geel Jan de Jong
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties