''Op dit moment gaan we voor een langer verblijf''

dinsdag 16 juli 2019 22:51 152.590 keer bekeken 276 reacties Pro Shots

Renato Tapia heeft aangegeven bij Feyenoord in Nederland te willen blijven. De middenvelder wil in aanmerking komen voor een Europees paspoort. Daarom heeft Tapia diverse buitenlandse clubs afgezegd.

''Renato heeft een contract en keert de komende dagen terug naar Nederland om deel te nemen aan de voorbereiding,'' vertelt zaakwaarnemer Carlos Gonzales aan Ovación. ''Hij zal zijn contract respecteren, tenzij er een aanbieding op tafel komt die zowel hem als de club interesseert."

"We hebben aanbiedingen ontvangen uit China, Dubai, Saoedi-Arabië, Mexico en de MLS. Financieel is dat interessant, maar we moeten een balans zien te vinden tussen ambitie en geld. Tot op heden heeft het ons niet kunnen overtuigen.''

Een Europees paspoort heeft voordelen voor Tapia. ''Dat duurt nog zes tot twaalf maanden en een voorwaarde is dat hij in Nederland blijft. Er is interesse van andere clubs uit Nederland, maar dat is aan Feyenoord. Ik sluit niets uit, maar op dit moment gaan we voor een langer verblijf."

Gerelateerd nieuws
276 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 93 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 70827 leden - Op dit moment zijn 60 mensen actief, waarvan 46 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved