''Op dit moment gaan we voor een langer verblijf''

''Op dit moment gaan we voor een langer verblijf''

Renato Tapia heeft aangegeven bij Feyenoord in Nederland te willen blijven. De middenvelder wil in aanmerking komen voor een Europees paspoort. Daarom heeft Tapia diverse buitenlandse clubs afgezegd.

''Renato heeft een contract en keert de komende dagen terug naar Nederland om deel te nemen aan de voorbereiding,'' vertelt zaakwaarnemer Carlos Gonzales aan Ovación. ''Hij zal zijn contract respecteren, tenzij er een aanbieding op tafel komt die zowel hem als de club interesseert."

"We hebben aanbiedingen ontvangen uit China, Dubai, Saoedi-Arabië, Mexico en de MLS. Financieel is dat interessant, maar we moeten een balans zien te vinden tussen ambitie en geld. Tot op heden heeft het ons niet kunnen overtuigen.''

Een Europees paspoort heeft voordelen voor Tapia. ''Dat duurt nog zes tot twaalf maanden en een voorwaarde is dat hij in Nederland blijft. Er is interesse van andere clubs uit Nederland, maar dat is aan Feyenoord. Ik sluit niets uit, maar op dit moment gaan we voor een langer verblijf."

Lees meer over
Renato Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties