Haps: ''Je zou denken dat hij heel streng is''

Haps: ''Je zou denken dat hij heel streng is''

Het trainingskamp van Feyenoord in Oostenrijk zit erop en daarmee ook de eerste weken van Jaap Stam bij Feyenoord. Jens Toornstra en Ridgeciano Haps zijn tevreden met de samenwerking met de nieuwe trainer van de Rotterdamse club.

"Je kent de speler van vroeger. Die had een bepaalde uitstraling. Maar ik moet zeggen: als persoon is het een hele fijne man. Hij heeft ook humor en is geïnteresseerd in je. Dat is goed denk ik," vertelt Toornstra in gesprek met RTV Rijnmond. Ook Ridgeciano Haps ziet veel positieve punten. "Een hele rustige man eigenlijk. Als je hem zo ziet, zou je denken dat hij heel streng is. Maar hij is heel relaxed."

Jaap Stam is het gewend dat spelers een bepaald beeld van hem hebben. "Het is heel vaak zo dat mensen een vooroordeel hebben over iemand, dat is niet alleen bij mij zo. Zo is de wereld. Ik ben heel blij hoe de spelers er in staan. Uiteindelijk weet ik wat ik wil en ben ik alleen streng op momenten dat het moet."

Lees meer over
Ridgeciano Haps Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties