Narsingh: ''Dan kunnen we kijken hoe ver we komen''

donderdag 11 juli 2019 20:01 126.750 keer bekeken 302 reacties Pro Shots

Luciano Narsingh kwam uit voor de F-jes van Ajax, beleefde zijn meest succesvolle tijd als speler van PSV en streept nu met Feyenoord de laatste club van de traditionele top drie af van zijn lijstje. VTBL was benieuwd naar welke club het meest zijn voorkeur geniet.

"Bij Ajax speelde ik in de F-jes, daar weet ik niet zoveel meer van. Ik ben hier nog maar net, dus ik heb nog niet zoveel meegemaakt. Tot nu toe zijn mijn mooiste herinneringen aan PSV, nu kijken hoe Feyenoord is."

De vleugelaanvaller denkt op dit moment nog niet aan prijzen winnen met Feyenoord. "Voor mij is het nu belangrijk om wedstrijden te spelen, we willen gewoon zo lang mogelijk meedoen en zo hoog mogelijk eindigen."

Narsingh vindt wel dat er genoeg kwaliteit is bij Feyenoord. "Heel veel potentie: jonge talenten en vaste waarden die al wat ouder zijn. Vorig seizoen deden we het tegen de topploegen wel goed, dus nu moeten we er voor zorgen dat we tegen de mindere ploegen, met alle respect, ook gewoon punten pakken en dan: wie weet hoe ver we kunnen komen?"

Feyenoord kan in tegenstelling tot PSV en Ajax niet met miljoenen smijten om de selectie te versterken. "Die kunnen spelers halen voor zulke grote bedragen, Feyenoord niet. Wij hebben ook genoeg kwaliteit en daar hebben we de trainer Jaap Stam voor, die alles uit ons moet halen, en dan kunnen we kijken hoe ver we komen."

Voor Narsingh zelf is het grootste geluk al een feit. "Dat ik weer lekker op het grasveld kan staan. Ik heb een jaar niet gespeeld. Het is nu de voorbereiding en gelukkig ben ik vroeg ingestapt. Voor mij is het belangrijk dat ik fit ga worden. Daar hebben we ook goede fysio's voor. Daarna hoop ik mijn bijdrage te kunnen leveren."

Gerelateerd nieuws
302 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 59 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 70083 leden - Op dit moment zijn 46 mensen actief, waarvan 38 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved