Sinisterra: ''Ik verwacht veel voor Feyenoord te realiseren''

Sinisterra: ''Ik verwacht veel voor Feyenoord te realiseren''

Luis Sinisterra is weer terug bij Feyenoord en heeft veel verwachtingen voor aankomend seizoen. De 20-jarige aanvaller heeft een moeizaam jaar achter de rug, maar heeft afgelopen tijd veel vertrouwen gekregen tijdens het wereld jeugd kampioenschap met Colombia Onder 20 jaar.

''Het is heel goed gegaan,'' vertelt Sinisterra in gesprek met FOX Sports. ''Ik mocht veel wedstrijden spelen en ik heb veel vertrouwen gekregen. Ik denk dat ik een goed wereldkampioenschap heb gespeeld. Ik heb mijn team kunnen helpen om grootste dingen te realiseren.''

Er staat een nieuw seizoen bij Feyenoord voor de deur. ''Nu hoop ik met de nieuwe trainer meer minuten te kunnen maken en meer bij te kunnen dragen aan het team. Het was ingewikkeld aan het begin. Maar ik ben hier met een reden en wil bij deze club zijn. Dan moet je de condities accepteren."

''Het was een periode waar ik veel geleerd heb van de vorige trainer, Giovanni van Bronckhorst. En ik hoop nu met de nieuwe trainer dat ik meer mogelijkheden krijg en meer minuten kan maken.Ik wil dit seizoen een grote rol spelen in de competitie en binnen het team. Ik verwacht veel voor Feyenoord te realiseren.''

Lees meer over
Giovanni van Bronckhorst Luis Sinisterra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties