''Wij willen allemaal aanvallend voetbal zien''

''Wij willen allemaal aanvallend voetbal zien''

Jaap Stam heeft een uitgebreid interview gegeven over zijn plannen met Feyenoord. De nieuwe trainer is bezig met het inbrengen van een nieuw systeem bij de Rotterdamse club. ''Wij willen allemaal aanvallend voetbal zien, daar zijn we mee bezig.''

"Daar hoort een bepaald karakter bij en een bepaalde intensiteit van spelen. Daar hameren wij ook op,'' vervolgt Stam in gesprek met RTV Rijnmond. "Niet alleen omdat dat bij Feyenoord hoort, dat hoort ook bij mijn manier van spelen. Als wij dat goed kunnen vertalen op het veld, dan gaan wij resultaten boeken. Met goed voetbal, combinatievoetbal, positiespel en strijd."

Ook ging het weer over Steven Berghuis, die in de belangstelling staat van PSV. "Steven heeft gewoon een contract voor twee jaar. Zo staan de zaken er wel voor. Ik ga er vanuit dat hij blijft en dat hij belangrijk wil zijn voor de club. Steven is heel positief, over de manier van spelen en werken. Wij gaan gewoon aan de slag met elkaar."

Lees meer over
PSV Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties