Kelly: ''De bedoeling is om de opbouw te beginnen''

woensdag 10 juli 2019 21:37 99.855 keer bekeken 126 reacties Pro Shots

Liam Kelly maakte vanmiddag tegen SV Darmstadt 98 zijn oficieuze debuut voor Feyenoord. De middenvelder speelde alleen de tweede helft en liet daarin een prima indruk achter. "Een heerlijk gevoel: op het veld zijn, speeltijd met the boys krijgen." 

De eerste dagen bij Feyenoord zijn Kelly in ieder geval goed bevallen. "Yeah, love it. De jongens hebben me een warm welkom gegeven. Iedereen liet me voelen dat het één grote familie was", zo vertelt de middenvelder voor de camera van VTBL. Ook de oefenwedstrijd is naar tevredenheid verlopen. "Elke wedstrijd ga je in om te winnen, het geeft een goed gevoel om mijn eerste overwinning in het Feyenoordshirt te behalen.  

Kelly legt uit wat Jaap Stam van hem verwacht. "Het is geloof ik wat ze hier 'de nummer 6 positie' noemen. De bedoeling is om de opbouw te beginnen, het team te helpen en aan de basis staan van de aanvallen. Aan de andere kant moet ik het team natuurlijk ook defensief helpen."

De persoonlijke doelen van de middenvelder zijn ook duidelijk. "Het hele seizoen fit blijven en zoveel mogelijk wedstrijden spelen als mogelijk is. Als team moeten we natuurlijk zoveel mogelijk wedstrijden winnen, maar we bekijken het van wedstrijd tot wedstrijd. De kwalificatie voor de Europa League komt eraan en daar kijken we naar uit. Hopelijk kunnen we hoger dan vorig jaar eindigen in de eredivisie en pakken we wat prijzen."

Gerelateerd nieuws
126 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 42 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74837 leden - Op dit moment zijn 768 mensen actief, waarvan 151 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved