Haps: ''Ik wil gewoon fit blijven, dat is het belangrijkste''

woensdag 10 juli 2019 20:23 49.205 keer bekeken 67 reacties Pro Shots

Ridgeciano Haps heeft afgelopen seizoenen met veel blessureleed te maken gehad, maar oogt op dit moment fit. Haps wijt zijn blessures niet aan een broze fysiek. "Het is gewoon echt pech wat ik het afgelopen seizoen heb meegemaakt."

"Iedere voetballer wil wedstrijden spelen en ik ben blij dat ik vandaag 45 minuten in de benen heb. Ik voel me goed, ik train al een tijdje mee met de groep en dit was de stap om wedstrijden te spelen", zo vertelt de verdediger voor de camera van RTV Rijnmond.

Aan een basisplaats denkt Haps voorlopig nog niet. "Ik wil gewoon fit blijven, dat is het belangrijkste dat er in mijn hoofd rondgaat en dan komt de rest vanzelf wel. Ik weet wat ik kan en dat ik, als ik fit ben, van waarde kan zijn voor het team. Dat wil ik laten zien."

Haps vergelijkt het huidige seizoen met de vorige seizoenen. "De tactiek is anders en de trainingsintensiteit is ook anders met de nieuwe trainer." Lachend: "Soms gaan we heel lang door en dan moet hij dan even gecoacht worden van 'let op de tijd'. Persoonlijk vind ik het heerlijk en als ik naar mijn teamgenoten kijk ziet iedereen er fris uit. Ik kan niet wachten tot het seizoen echt gaat beginnen." 

Gerelateerd nieuws
67 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 29 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74830 leden - Op dit moment zijn 74 mensen actief, waarvan 56 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved