Kelly: ''Ik sta echt te popelen om hier te kunnen beginnen''

dinsdag 9 juli 2019 08:22 86.355 keer bekeken 126 reacties Feyenoord.nl

Ruim dertig spelers van Feyenoord zullen zich tijdens het trainingskamp in Scheffau am Wilden Kaiser bevinden als Liam Kelly zich vandaag bij ze voegt. Op voorhand krijgt de middenvelder in ieder geval wel al het shirtnummer 8. Kelly rekent echter niet bij gelijk op een basisplaats: "Ik moet het hier zelf laten zien, dat is duidelijk."

Jaap Stam onderschrijft die woorden: "Kelly past bij de manier waarop wij willen gaan voetballen dit seizoen. De komende tijd kan hij zich net als alle andere spelers laten zien en bewijzen."

Kelly zelf heeft er in ieder geval zin in. "Ik sta echt te popelen om hier te kunnen beginnen. Georginio Wijnaldum speelde hier. En Robin van Persie. Hier hebben grote spelers hun weg gevonden. Dit is een grote club", zo vertelt de middenvelder aan het Algemeen Dagblad

"Natuurlijk speelde de manager, Jaap Stam, een grote rol in mijn komst naar Feyenoord. In mijn ontwikkeling als speler was hij erg belangrijk. Opnieuw met hem werken is voor mij heel opwindend. Ik kijk er ernaar uit."

Het verleden van Feyenoord is de middenvelder niet ontgaan. "Deze club won Europese prijzen, is nationaal succesvol geweest. Iedereen kent De Kuip en de fanatieke aanhang. Ik wil ook zo snel mogelijk naar Oostenrijk om mij bij de ploeg te voegen. De mensen geven mij het gevoel dat ik erg welkom ben. Ik wil ze snel laten zien wat ik kan."

De speler kwam weliswaar transfervrij over van Reading FC, maar Reading profiteert wel mee van een doorverkooppercentage als Kelly doorverkocht zou worden. 

Gerelateerd nieuws
126 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 32 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74848 leden - Op dit moment zijn 956 mensen actief, waarvan 275 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved