'Hoogte aanbieding Feyenoord bepaalt toekomst Berghuis'

maandag 8 juli 2019 02:14 146.585 keer bekeken 523 reacties Pro Shots

Steven Berghuis zal bij Feyenoord blijven als de aanbieding kan wedijveren met die van andere clubs. Zijn zaakwaarnemer Mino Raiola lijkt op een breuk aan te sturen als Feyenoord niet met een goede aanbieding komt, meldt De Telegraaf.

Een buitenlandse club of PSV zou slechts enkele tonnen salaris meer hoeven te bieden om Berghuis los te weken bij Feyenoord. Met een spelersbudget van 17,5 miljoen voor de complete Feyenoordselectie liggen de tonnen echter niet voor het oprapen in De Kuip. Trainer Jaap Stam heeft al meerdere malen uitgesproken dat hij Berghuis wil behouden en tot nu toe heeft de trainer zijn eisen steeds ingewilligd zien worden.

Berghuis zelf houdt zich op de vlakte. "Ik ben op dit moment gewoon lekker aan het trainen bij Feyenoord en in mijn vakantie heeft Jaap Stam me laten weten dat hij me graag wil houden. In de eerste trainingsweek van Feyenoord hebben we ook nog even gesproken." Het contract van Berghuis loopt nog tot medio 2021. In het ideale geval wordt die overeenkomst verlengd en kan de vleugelaanvaller een loonsverhoging tegemoet zien.

Gerelateerd nieuws
523 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 199 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74781 leden - Op dit moment zijn 1241 mensen actief, waarvan 253 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved