Toornstra: ''Het is zijn keuze, zijn carrière en zijn loopbaan''

zondag 7 juli 2019 08:01 192.960 keer bekeken 198 reacties Pro Shots

Jens Toornstra speelde de tweede helft mee in de wedstrijd van Feyenoord tegen FC Dordrecht en was naast Marouan Azarkan een van de uitblinkers bij de Rotterdammers. Feyenoord zette in de, verder matige, tweede helft een handvol gevaarlijke aanvallen op en steeds had Toornstra een sleutelrol.

Toornstra had wel een verklaring voor het spel van Feyenoord. "We hebben nu twee weken hard getraind en weinig rust tussendoor, maar we zijn fit aan het worden, dus de beentjes zijn wel zwaar, ja."

De gemakkelijke overwinning van vorige week op de amateurs van SDC Putten (0-6) werd gevolgd door een 1-2 overwinning op een ploeg uit de Keuken Kampioen divisie. "Het is leuker voetballen: iets minder krachtsverschil. Ik heb alleen de tweede helft gespeeld en voor mijn gevoel ben ik lekker aan de bal geweest en we hebben veel balbezit gehad. Op een fase van tien minuten na hebben we gedomineerd en uiteindelijk sluit je 'm winnend af. Het enige minpunt is die goal tegen, maar we hebben nog een aantal weken om de puntjes op de i te zetten in, eigenlijk, alle facetten van het spel."

Toornstra praat ook met Steven Berghuis over diens eventuele overstap naar een andere club. "Ja, daar heb je het wel over, maar dat is zijn zaak verder. We hebben het vooral over hoe hij zich voelt en hij heeft het ook naar zijn zin. Vandaag heeft hij ook lekker gevoetbald", zo vertelt de middenvelder voor de camera van Voetbal International. Een vertrek van Berghuis past niet in de plannen van Feyenoord voor het aankomende seizoen. "Dat zou voor ons een aderlating zijn, dat lijkt me duidelijk. Het is ook een goede speler die misschien naar een concurrent gaat en dat is ook niet goed voor ons. Ik denk dat hij wel weet dat wij willen dat hij blijft, het is zijn keuze, zijn carrière en zijn loopbaan. Zolang hij hier speelt is het mooi." 

Gerelateerd nieuws
198 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 57 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73570 leden - Op dit moment zijn 809 mensen actief, waarvan 204 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved