Azarkan: ''Mooi om bij het eerste te trainen, de grote spelers''

zondag 7 juli 2019 08:00 79.720 keer bekeken 102 reacties Pro Shots

Aanstaande maandag vertrekt Feyenoord op trainingskamp naar het Oostenrijkse Scheffau am Wilden Kaiser. Een van de spelers die zeker mee zal gaan is de uitblinker tijdens de oefenwedstrijd tegen FC Dordrecht: Marouan Azarkan maakte beide doelpunten bij de 2-1 overwinning. Hij viel weliswaar met een lichte liesblessure uit, maar deelname aan het trainingskamp komt niet in gevaar.

Azarkan zelf was uiteraard tevreden over de eigen prestatie. "Het is mooi dat als ik erin kom gelijk twee goaltjes meepik. Eerste actie gelijk een goal, dat is natuurlijk heerlijk in zo'n wedstrijd."

Voorlopig is de vleugelflitser vooral blij dat hij bij de eerste selectie van Feyenoord hoort. "Het is natuurlijk mooi om bij het eerste te trainen, de grote spelers. Ik leer ook veel van ze, ik hoop eigenlijk dat ik kan blijven aanhaken en dat ik meer van ze kan leren."

Voor de camera van RTV Rijnmond vertelt Azarkan waar hij vindt dat zijn kwaliteiten liggen. "Als buitenspeler: gewoon mijn creativiteit, mijn mannetje passeren, ik kan mijn teamgenoten voor de goal zetten en ik kan zelf ook scoren." 

Gerelateerd nieuws
102 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 31 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73592 leden - Op dit moment zijn 959 mensen actief, waarvan 209 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved