Derksen: ''Van Feyenoord verwacht ik niks''

Derksen: ''Van Feyenoord verwacht ik niks''

Johan Derksen heeft weinig vertrouwen in Feyenoord aankomend seizoen. De Rotterdammers beschikken niet over de financiële middelen om grote aankopen te doen en moeten het vooral hebben van jeugdspelers en transfervrije spelers.

''Van Feyenoord verwacht ik niks. Geld om jongens te halen is er niet. Dan krijg je dus heel veel jeugdspelers. Dat is hartstikke positief. Dat is een paar jaar geleden ook zo geweest. Die bleken dan uiteindelijk goed genoeg, maar daar ga je geen kampioen mee worden,'' oordeelt Derksen in gesprek met Veronica Inside. ''Die worden wel veel meer waard. Waardoor je een jaar later kunt cashen. Die ontwikkeling is niet zo heel slecht.

Jaap Stam staat momenteel aan het roer bij Feyenoord. ''Ik heb medelijden met Jaap Stam. Die was trainer van PEC Zwolle, dat ging niet zo slecht. Die krijgt dan een aanbieding van Feyenoord en dan denk je dat moet Feyenoord hem niet aandoen. Het is toch een grote naam die club, maar ik denk dat hij beter bij PEC Zwolle had kunnen blijven. Daar mag je nog een keer verliezen en bij Feyenoord niet. Ook niet als je Jaap Stam heet.''

Lees meer over
Johan Derksen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties