'Stam blokkeert transfer Nuytinck en zet Fer in de wacht'

'Stam blokkeert transfer Nuytinck en zet Fer in de wacht'

Jaap Stam heeft een belangrijke stem in het transferbeleid van Feyenoord. De Rotterdammers waren geïnteresseerd in Leroy Fer en Bram Nuytinck, maar de nieuwe trainer heeft de transfer van Nuytinck naar Feyenoord geblokkeerd. Ook Fer krijgt voorlopig een nee te horen.

Dit meldt Voetbal International in de nieuwe uitgave. Voor de transfervrije Fer zijn er nog wel mogelijkheden, maar Jaap Stam heeft aangegeven dat een speler in zijn systeem moet passen en dat hij niet zomaar elke oud-Feyenoorder naar De Kuip wil halen. Ook wil hij eerst de talenten aan het werk zien.

Luciano Narsingh is wel een speler die Stam graag ziet komen. ''Hoewel Narsingh niet meteen toehapte, lijkt de kans wel aanwezig dat hij binnenkort speler is van Feyenoord. Zoals meer voetballers in zijn positie – Narsingh is transfervrij – laat hij de markt nog even zijn werk doen,'' schrijft het weekblad.

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties