Feyenoord introduceert klassiek thuistenue 2019-2020

zaterdag 29 juni 2019 12:01 130.780 keer bekeken 161 reacties Feyenoord.nl Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord en adidas presenteren met trots het nieuwe thuistenue voor het seizoen 2019-2020. Het nieuwe thuisshirt is dit jaar volledig opgebouwd uit het voor onze club zo kenmerkende half om half rood-wit. Op het thuisshirt prijkt in het zwart bovendien de nieuwe shirtsponsor Droomparken.

Het klassieke shirt met ronde kraag is geïnspireerd op shirts uit de jaren ‘60, toen Feyenoord meerdere malen in een dergelijk ontwerp aantrad. De eerste selectie speelt vanmiddag in de oefenwedstrijd tegen SDC Putten voor het eerst in het nieuwe thuistenue en traint morgen op de eerste openbare training (zondag 30 juni) eveneens in het rood-wit.

Rood-wit-zwart geheel
In het gehele Feyenoord-tenue komen uiteraard de kleuren rood en wit terug, aangevuld met het bekende zwart in de broek en sokken. Zo zijn behalve de voor de helft witte kraag, aan de rechterzijde drie adidas-strepen in wit terug te vinden. Hetzelfde geldt voor de andere helft van de kraag en drie strepen aan linkerzijde, maar dan in het rood.

Het broekje van het thuistenue is zwart. Hier zijn juist de witte strepen aan de linkerkant te vinden, met rode strepen aan rechterkant. De zwarte sokken completeren het tenue en zorgen voor een onmiskenbaar rood-wit-zwart geheel. Dankzij de ronde kraag en het retro-ontwerp past het shirt ook perfect als lifestyle-item.

Nu verkrijgbaar 
Het nieuwe thuistenue, evenals het keeperstenue en de nieuwe trainingscollectie van de spelers, is per direct te koop in de online Feyenoord Fanshop en vanaf 13:00 uur ook in de vijf fysieke vestigingen (klik hier voor de openingstijden). De collectie is tevens verkrijgbaar rondom de eerste openbare training.

Gerelateerd nieuws
161 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 83 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72612 leden - Op dit moment zijn 662 mensen actief, waarvan 187 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved