Feyenoord gaat fanshop openen op Rotterdam The Hague Airport

Feyenoord gaat fanshop openen op Rotterdam The Hague Airport

Rotterdam The Hague Airport en Feyenoord zijn afgelopen seizoen een samenwerking gestart en dat bevalt van beide kanten zeer goed. De twee partijen hebben vandaag bekend gemaakt een de overeenkomst te verlengen.

Feyenoord was al goed zichtbaar op het vliegveld met diverse uitingen. Op Rotterdam The Hague Airport hangt er onder meer een grote elftal foto van Feyenoord. Aankomend seizoen gaat er ook een Feyenoord Fanshop geopend worden.

Commercieel Directeur Mark Koevermans is dolblij met de samenwerking. "Het doet mij als Rotterdammer en regelmatige gebruiker van de luchthaven deugd dat deze twee Rotterdamse iconen op deze wijze de samenwerking hebben gevonden en continueren.''

''We versterken elkaar. Uiteraard hopen wij daarnaast de luchthaven regelmatig te kunnen gebruiken door een plaatsing voor de groepsfase van de Europa League,'' vervolgt Koevermans in gesprek met Transport-online. ''Daar gaan we de komende weken hard aan werken."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties