Feyenoord gaat fanshop openen op Rotterdam The Hague Airport

donderdag 27 juni 2019 20:33 81.305 keer bekeken 210 reacties Pro Shots

Rotterdam The Hague Airport en Feyenoord zijn afgelopen seizoen een samenwerking gestart en dat bevalt van beide kanten zeer goed. De twee partijen hebben vandaag bekend gemaakt een de overeenkomst te verlengen.

Feyenoord was al goed zichtbaar op het vliegveld met diverse uitingen. Op Rotterdam The Hague Airport hangt er onder meer een grote elftal foto van Feyenoord. Aankomend seizoen gaat er ook een Feyenoord Fanshop geopend worden.

Commercieel Directeur Mark Koevermans is dolblij met de samenwerking. "Het doet mij als Rotterdammer en regelmatige gebruiker van de luchthaven deugd dat deze twee Rotterdamse iconen op deze wijze de samenwerking hebben gevonden en continueren.''

''We versterken elkaar. Uiteraard hopen wij daarnaast de luchthaven regelmatig te kunnen gebruiken door een plaatsing voor de groepsfase van de Europa League,'' vervolgt Koevermans in gesprek met Transport-online. ''Daar gaan we de komende weken hard aan werken."

Gerelateerd nieuws
210 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 74 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73436 leden - Op dit moment zijn 42 mensen actief, waarvan 29 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved