''De vraag is welke club een beter verhaal had: Feyenoord of PSV''

woensdag 26 juni 2019 07:50 257.435 keer bekeken 609 reacties Pro Shots

Feyenoord watcher Martijn Krabbendam meldt in Voetbal International dat het touwtrekken tussen PSV en Feyenoord rondom Steven Berghuis nog niet tot het verleden behoort. PSV houdt rekening met een vertrek van zowel Hirving Lozano als Steven Bergwijn en de club ziet Berghuis als een vervanger van een van de twee. 

Berghuis is op het moment met vakantie en kan dus uitgebreid nadenken over zijn toekomst. De vleugelflitser heeft zowel met Jaap Stam als PSV een onderhoud gehad. Krabbendam: "De vraag is nu welke club een beter verhaal te vertellen had: Feyenoord of PSV."

Onder Stam zal Berghuis een dragende speler zijn, maar dat was hij al bij Feyenoord. Bij PSV zal Berghuis zich moeten bewijzen, maar weet hij ook dat Champions League voetbal tot de mogelijkheden zal behoren. Feyenoord vraagt op voorhand twintig miljoen voor Berghuis, al lijkt het er ook op dat daar nog wel wat miljoenen af zouden kunnen gaan. Het is sowieso een bedrag dat PSV op zou kunnen hoesten na een verkoop van ofwel Bergwijn of Lozano. 

Gerelateerd nieuws
609 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 197 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73452 leden - Op dit moment zijn 417 mensen actief, waarvan 56 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved