Vilhena: ''Ik wens Feyenoord heel veel succes in de toekomst''

Vilhena: ''Ik wens Feyenoord heel veel succes in de toekomst''

Tonny Vilhena speelde al sinds 2003 voor Feyenoord en nu, zestien jaar later, vond de 24-jarige middenvelder het het juiste moment om zijn jeugdliefde in te ruilen voor FK Krasnodar. Feyenoord TV zocht Vilhena op om te vragen wat dat met hem doet.

"Een beetje een dubbel gevoel, je gaat toch weg bij de club waar je bent opgegroeid. Aan de andere kant ben ik blij dat ik een mooie transfer ga maken. Het verhaal van Krasnodar sprak me echt heel erg aan en ze hadden hele goede plannen met mij, dat was het belangrijkste."

Voor de selectie zal het ook vreemd zijn om een voorbereiding zonder Vilhena te beginnen. "Ze waren blij, iedereen gunde het me. Ik heb leuke berichten gehad en daar ben ik wel blij mee." Wat zijn nalatenschap bij Feyenoord betreft hoopt Vilhena positief herinnerd te worden. "Ik hoop dat ik de goede Tony, de mens, achterlaat en dat ze altijd over me zullen blijven praten. Dat wil ik wel achterlaten, ja. Ik wens Feyenoord heel veel succes in de toekomst en dit seizoen. Ik hoop dat ze kampioen worden."

[readmore=51008]

Lees meer over
Tonny Vilhena
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties