Zaakwaarnemer 'Gio': ''Hij is klaar voor de volgende uitdaging''

Zaakwaarnemer 'Gio': ''Hij is klaar voor de volgende uitdaging''

Giovanni van Bronckhorst staat open om aan de slag te gaan bij Newcastle United. De Engelse club neemt afscheid van Rafael Benitez en moeten een nieuwe trainer presenteren. Zaakwaarnemer Guido Albers geeft aan, in gesprek met The Chronicle, dat de oud-Feyenoorder open staat voor een baan in de Premier League.

''Ik denk dat de geruchten wat vroeg komen. Niemand van de club heeft nog gesproken met Gio. Maar ik denk dat iedere trainer in de wereld geïnteresseerd is in de Premier League. Natuurlijk zou hij bij Newcastle willen werken als die kans zich voordoet. Het is een geweldige club met een geweldige fanbase, maar het is aan hen voor wie ze gaan."

Albers is lovend over de prestaties van Van Bronckhorst bij Feyenoord. ''Hij moest de titelstrijd met een bescheiden budget aangaan en won de Eredivisie, terwijl Ajax en PSV veel meer middelen hebben. Hij had een geweldige relatie met de fans, de spelers, de media en de stad en hij is klaar voor de volgende uitdaging.''

Lees meer over
PSV Giovanni van Bronckhorst ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties