Stam over Berghuis: ''Ik reken erop dat hij blijft''

dinsdag 25 juni 2019 04:39 143.765 keer bekeken 529 reacties Pro Shots

De methode van Jaap Stam als trainer moet zich nog wel bewijzen, maar het is in ieder geval duidelijk dat hij, zoals het Algemeen Dagblad zegt, 'de selectie gelijk bij de strot grijpt'. Stam wil bij Feyenoord vechtlust aan goed voetbal koppelen. Het was uitzonderlijk warm gisteren, maar daar had Stam geen boodschap aan bij zijn eerste training als trainer van Feyenoord 1. 

'Stam had er uiteraard een bedoeling mee. Wie begint er als eerste over een slok water? Wie klaagt er als eerste over hitte? Wie drukt zijn snor liever? Stam wilde het wel eens zien. Toen de 17-jarige Marouan Azarkan na een fikse tackle letterlijk door de lucht vloog, keek Stam net even de andere kant op. En toen zijn spelers dachten dat er eindelijk een punt gezet zou worden achter de training in de bloedhitte, liet Stam ze doodleuk nog even opdraven voor een partijspel', aldus Feyenoord watcher Mikos Gouka.

Jaap Stam zelf liet zich ook nog uit over zijn eerste, zeer intensieve, training. "Ik zag wel dat het pittig was voor die gasten. De conditie is uiteraard nog niet optimaal en toch willen we ze een bepaalde intensiteit tonen. Natuurlijk gaan we wel doseren, we willen niet over een paar weken met een waslijst aan blessures zitten. Maar wij gaan het wel op onze manier doen."

Verder verwacht Stam nog wel wat nieuwe gezichten en lijkt hij hoger te gokken dan een derde plek in de eredivisie aankomend seizoen. "We kijken wel naar nieuwe spelers, maar ik doe het met de jongens die ik heb. Een plek bij de top 3? Dat lijkt mij minimaal voor Feyenoord."

Een van de grootste vraagstukken is of Steven Berghuis nog een seizoen bij Feyenoord blijft. "Ik heb een goed gesprek met hem gehad. Een prima gozer, die graag het maximale eruit wil halen. Dat wil ik ook, dus dat komt goed uit. Hij staat hier onder contract en dus reken ik erop dat hij blijft. Ik wil graag dat hij hier blijft."

Gerelateerd nieuws
529 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 94 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73434 leden - Op dit moment zijn 301 mensen actief, waarvan 62 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved