''Ik wil vertrekken als iedereen tevreden is, inclusief ikzelf''

zaterdag 22 juni 2019 19:40 114.460 keer bekeken 88 reacties Pro Shots

In het programma 'Jaïr in Goed Gezelschap' worden succesvolle ondernemers gevolgd. Gisteren kwam zaakwaarnemer Rob Jansen, die inmiddels duizend transfers gedaan heeft, langs in het programma. Hij heeft onder andere Dirk Kuyt en Nicolai Jørgensen in zijn portefeuille. Jansen legt in het programma aan Jørgensen uit waarom hij beter bij kan tekenen bij Feyenoord.

"Het was niet je beste seizoen. Dat is misschien zelfs zacht uitgedrukt. Maar goed: het is wat het is. Je contract loopt nog twee jaar door. Je vertelt me altijd dat je hier blij bent, blij met de club. Gaan we het management om een transfer vragen? Optie twee: je blijft bij de club en concentreert je op het nieuwe seizoen."

Alhoewel het duidelijk is dat Jansen een behoorlijke vinger in de pap heeft bij Feyenoord omschrijft de zaakwaarnemer ietwat cryptisch waarom Jørgensen beter bij Feyenoord kan blijven. "Er zullen andere spelers komen, al weten we dat nog niet op dit moment, en dan word je de spits die je hoort te zijn en ga je 20, 25 doelpunten scoren. Als je dat lukt zullen er grotere clubs interesse tonen. Als ik de keuze zou hebben, zou ik blijven en het volgende seizoen geweldig maken en dan pas vertrekken."

Jørgensen is het eens met zijn zaakwaarnemer. "Ik wil een seizoen hebben waarin ik 25 doelpunten maak en als een held vertrek. Natuurlijk heb ik ook prijzen gepakt met Feyenoord, maar ik wil vertrekken als iedereen tevreden is, inclusief ikzelf. Ik ben blij hier bij Feyenoord en er is niks mis met nog een jaar voor Feyenoord te spelen." 

Gerelateerd nieuws
88 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 45 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 70098 leden - Op dit moment zijn 1648 mensen actief, waarvan 407 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved