FK Krasnodar en Feyenoord bevestigen transfer Vilhena

donderdag 20 juni 2019 17:39 140.270 keer bekeken 464 reacties Pro Shots

Feyenoord heeft donderdagmiddag met FK Krasnodar een akkoord bereikt over de aanstaande transfer van Tonny Vilhena naar de club uit Rusland. Het was het eerste onderhoud tussen beide clubs, die in goed en constructief overleg tot een akkoord konden komen. Vilhena, die nu met vakantie is, moet zelf nog zijn spelerscontract ondertekenen bij Krasnodar.

Wanneer de overgang van de 24-jarige international definitief wordt afgerond, komt er deze zomer na maar liefst acht seizoenen een einde aan het dienstverband van Tonny Vilhena bij Feyenoord 1, die vanaf zijn zesde zijn opleiding bij Feyenoord Academy genoot. Vilhena had in De Kuip een aflopend contract tot de zomer van 2020.

Met het vertrek van Vilhena bij Feyenoord vertrekt de speler met de langste dienstjaren uit de huidige selectie. In januari 2012 debuteerde hij als jeugdspeler in het eerste elftal van Feyenoord. In de jaren die daarop volgde ontwikkelde de linkspoot zich voornamelijk als middenvelder tot een van de drijvende krachten van het elftal. In 2016 won hij met de KNVB Beker met Feyenoord zijn eerste prijs, waarna de landstitel, nog een KNVB Beker en tweemaal de Johan Cruijff Schaal volgden. Bovendien is hij de jongste Feyenoorder ooit die meer dan 200 Eredivisiewedstrijden het shirt van Feyenoord droeg.

Vilhena ondergaat op korte termijn een medische keuring in Rusland, waarna hij zijn contract zal tekenen en de transfer definitief kan worden afgerond.

Gerelateerd nieuws
464 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 193 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73436 leden - Op dit moment zijn 43 mensen actief, waarvan 29 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved