'Feyenoord wil contracten Berghuis en Toornstra verlengen'

'Feyenoord wil contracten Berghuis en Toornstra verlengen'

Feyenoord hoopt na het verlengen van aanvaller Nicolai Jørgensen opnieuw een slag te slaan. Ook de contracten van Jens Toornstra en Steven Berghuis moeten worden verlengd. Beide spelers van de Rotterdamse club beschikken nu over een contract tot 2021.

Feyenoord hoopt hiermee een signaal af te geven aan de concurrentie. Steven Berghuis staat op het lijstje van PSV om Steven Bergwijn te vervangen wanneer hij een transfer weet te maken. De 27-jarige aanvaller van Feyenoord heeft al met de Eindhovenaren gesproken. Het is niet bekend of hij open staat voor een nieuw contract in De Kuip.

Jens Toornstra heeft eerder al aangegeven een langer verblijf bij Feyenoord als een serieuze optie te zien. De 30-jarige middenvelder heeft het prima naar zijn zin in Rotterdam. ''Ik zou het helemaal niet erg vinden om hier nog jaren te spelen, maar natuurlijk is het altijd mooi om een keer in het buitenland te spelen of een andere competitie.''

Lees meer over
De Kuip PSV Steven Berghuis Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties