Feyenoord Supportersraad: Iets voor jou?

dinsdag 11 juni 2019 14:37 63.515 keer bekeken 227 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord en FSV De Feijenoorder zoeken supporters die zitting willen nemen in de Feyenoord Supportersraad. Op dit moment is er een aantal open posities, die Feyenoord en de FSV graag willen invullen met enthousiaste supporters.

De Feyenoord Supportersraad bestaat uit ongeveer 25 supporters die samen een representatieve vertegenwoordiging vormen van de stadionbezoekers. Het doel van de Feyenoord Supportersraad is om met een brede vertegenwoordiging van stadionbezoekers op regelmatige basis met Feyenoord en FSV De Feijenoorder van gedachten te wisselen over onderwerpen die voor supporters van belang zijn.

Ben je geïnteresseerd om je actief in te zetten en samen met medesupporters en de club mee te denken en praten over verdere verbetering van het bezoek aan thuis- en uitwedstrijden en zaken die hiermee samenhangen? Reageer dan voor uiterlijk 31 juli door een e-mail te sturen naar supportersraad@defeijenoorder.nl. Vermeld hierin in elk geval je voor- en achternaam, geslacht, geboortedatum, voor welk vak in De Kuip je een seizoenkaart hebt en of je ook uitwedstrijden bezoekt.

Gerelateerd nieuws
227 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 64 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73605 leden - Op dit moment zijn 677 mensen actief, waarvan 168 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved