Heitinga nodigde harde kern Ajax uit tijdens mini-Klassieker

Heitinga nodigde harde kern Ajax uit tijdens mini-Klassieker

Ajax heeft een grote fout gemaakt in aanloop naar de kampioenswedstrijd tussen Ajax onder 19 en Feyenoord Onder 19. Trainer John Heitinga heeft de harde kern uitgenodigd om de wedstrijd te bezoeken van de beloften, maar dat idee pakte verkeerd uit.

Dit meldt Het Parool. Het duel op 25 mei werd gestaakt omdat supporters van Ajax familie en vrienden van spelers van Feyenoord aanvielen. Het idee om de harde kern uit te nodigen werd omarmd door Ajax. Ook de politie is akkoord gegaan mits de Amsterdammers genoeg maatregelen zouden nemen. Uiteindelijk waren vijftig stewards niet voldoende.

De politie heeft vooraf de situatie besproken. ''Terugkijkend is de conclusie dat het blijkbaar toch niet gaat, zo'n overleg met de harde kern,'' reageert een woordvoerder. De man die op de dug-out sloeg én naar Dirk Kuyt spuugde 'is inmiddels geïdentificeerd' en kan maatregelen verwachten.

Lees meer over
ajax Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties