Feyenoord ontvangt Southampton en Panathinaikos in De Kuip

vrijdag 7 juni 2019 12:17 189.500 keer bekeken 352 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord neemt het in de openingswedstrijd van het seizoen 2019-2020 op tegen Southampton. De traditionele laatste oefenwedstrijd in De Kuip voor de start van een nieuw seizoen wordt dit jaar gespeeld op zondag 28 juli. De aftrap is die dag om 14:30 uur. Seizoenkaarthouders hebben automatisch toegang tot de traditionele openingswedstrijd.

De vriendschappelijke ontmoeting met Southampton betekent ook een weerzien met Jordy Clasie, die het afgelopen seizoen werd gehuurd van de club uit de Premier League. The Saints – vier jaar geleden ook al tegenstander van Feyenoord tijdens de oefencampagne – eindigden het voorbije seizoen als zestiende in de Engelse competitie.

Ook Panathinaikos naar De Kuip
Behalve Southampton ontvangt Feyenoord ook Panathinaikos tijdens de oefencampagne voor het nieuwe seizoen. De wedstrijd tegen de Grieken wordt op woensdag 17 juli om 20:00 uur gespeeld in De Kuip.

Kaartverkoop
Seizoenkaarthouders hebben met hun seizoenkaart toegang tot de openingswedstrijd tegen Southampton. Dit geldt niet voor het duel met Panathinaikos. Informatie over de kaartverkoop voor beide wedstrijden volgt zodra bekend op de officiële clubkanalen.

Gerelateerd nieuws
352 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 124 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72594 leden - Op dit moment zijn 636 mensen actief, waarvan 189 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved