Mulder: ''Niet netjes om dat herenakkoord te schenden''

woensdag 5 juni 2019 12:23 115.260 keer bekeken 228 reacties Pro Shots

Ajax heeft onlangs diverse spelers uit de jeugdopleiding van Feyenoord benaderd voor een overstap naar de jeugdopleiding van de Amsterdammers. De directie van Feyenoord was hier niet blij mee en nam contact op met Marc Overmars om de club te wijzen op het gentlemen’s agreement.

Overmars gaf aan dat Ajax hier geen rekening mee hield en dat is niet netjes volgens Youri Mulder. ''Die clubs zijn natuurlijk bang geweest dat ze spelers van elkaar gaan afpakken, en vandaar dat herenakkoord. Als dat herenakkoord er ligt, mag je dat niet zomaar schenden. Het is in ieder geval niet netjes.''

''Er kan misschien wel iets gebeurd zijn, waardoor ze dit hebben gedaan. Als je mot met elkaar krijgt, gooi je dat herenakkoord in de vuilnisbak. Ik weet niet precies hoe het is gegaan. Maar als er niks gebeurd is, moet je het akkoord respecteren."

Mulder is ook kritisch op het akkoord en is van mening dat de topclubs gewoon met elkaar moeten kunnen concurreren. "Ik heb nooit begrepen waarom dat herenakkoord er is. Als jij de beste bent en spelers willen voor jou komen voetballen, dan is dat toch jouw verdienste?"
 

Gerelateerd nieuws
228 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 99 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73881 leden - Op dit moment zijn 884 mensen actief, waarvan 241 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved