Feyenoord Academy gesteund door Vereniging SSF

maandag 3 juni 2019 19:43 43.205 keer bekeken 73 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

De leden van de Vereniging Supporters Steunen Feyenoord hebben tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) van 21 februari 2018 gestemd over de bestemming van de gelden. Met liefst 98% van de stemmen werd tijdens de raadpleging gekozen voor Feyenoord Academy.

Mede dankzij de leden van de Vereniging SSF en hun financiële bijdrage is Feyenoord erin geslaagd om de afgelopen jaren financieel weer gezond te worden. Als dank krijgen zij de kans om hun naam op een grote glazen wand in de entreeruimte van het nieuwe sportcomplex Varkenoord te laten plaatsen, met daarop een foto van juichende Feyenoord-supporters.

Zij kunnen hier online toestemming voor geven. Het bestuur vraagt de leden van Vereniging SSF dit voor 1 juli 2019 te doen met een unieke aanmeldcode, die per mail is verstuurd. Voor de onthulling van de glazen wand worden alle leden van de dan inmiddels opgeheven Vereniging SSF uitgenodigd.

De verwachting is dat de onthulling in de tweede helft van augustus van dit jaar zal plaatsvinden, na de oplevering van de nieuwe trainings- en wedstrijdaccommodatie voor Feyenoord Academy en Sportclub Feyenoord. 

Gerelateerd nieuws
73 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 35 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73881 leden - Op dit moment zijn 976 mensen actief, waarvan 235 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved