'Gio': ''Zou grote eer zijn om manager van Rangers te worden''

zondag 2 juni 2019 17:18 93.320 keer bekeken 213 reacties Pro Shots

Giovanni van Bronckhorst heeft uitgesproken dat hij volgend seizoen normaal gesproken een sabbatical neemt, maar hij heeft er wel oren naar om in de toekomst bij Rangers FC aan de slag te gaan. Van Bronckhorst speelde in het verleden drie seizoenen voor Glasgow Rangers, de voorloper van Rangers FC.

"Rangers is een speciale club. Ik kijk nog steeds naar de resultaten. Het zou een grote eer zijn om manager van Rangers te worden. Ik ben één of twee keer genoemd en dat was heel leuk, een groot compliment. Maar ik was op die momenten volledig toegewijd aan Feyenoord," vertelt Van Bronckhorst aan The Sunday Post.

"Je weet nooit wat er in de toekomst gaat gebeuren en we weten allemaal dat het nooit slim is om voorspellingen over je carrière te doen. Door de aanstelling van Gerrard is de club op de goede weg. Hij doet het heel goed. Iedereen weet dat Celtic het volgend seizoen niet cadeau gaat krijgen."

Gerelateerd nieuws
213 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 71 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73882 leden - Op dit moment zijn 864 mensen actief, waarvan 218 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved