‘Super Saturday’ op Varkenoord: bekerfinale en kampioenswedstrijd

vrijdag 31 mei 2019 15:37 71.945 keer bekeken 91 reacties Pro Shots

Als je niets wilt missen van de bekerfinale van Feyenoord Onder 17 en de kampioenswedstrijd van Feyenoord Onder 19, moet je zaterdag (morgen) op Varkenoord zijn! Onder 17 speelt vanaf 12:00 uur op het sportcomplex tegen N.E.C., waarna vanaf 14:15 uur in de kantine van de Sportclub een livestream van Ajax O19 - Feyenoord O19 op een groot scherm wordt getoond.

Feyenoord Onder 19 speelt zaterdagmiddag in Amsterdam om de landstitel. Het restant van het duel met Ajax Onder 19 wordt na een besluit van de aanklager amateurvoetbal zonder toeschouwers gespeeld, behalve een beperkte groep familieleden. De kampioenswedstrijd is zaterdagmiddag wel voor iedereen live te volgen via het officiële YouTube-kanaal van Feyenoord.

Deze stream wordt op een groot scherm op Varkenoord getoond. Mocht Feyenoord Onder 19 het kampioenschap in de wacht slepen, dan keert de ploeg van hoofdcoach Dirk Kuyt met de kampioensschaal snel terug naar Rotterdam en worden zij ontvangen op Varkenoord.

Feyenoord Onder 17 hoopt dan al een feestje te hebben gevierd. De ploeg treft de leeftijdsgenoten van N.E.C. in de bekerfinale in wat de laatste wedstrijd van een Feyenoord Academy-team op het huidige sportcomplex Varkenoord zal zijn. Met ingang van komend seizoen spelen de jeugdteams op de nieuwe accommodatie.

Gerelateerd nieuws
91 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 36 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73881 leden - Op dit moment zijn 964 mensen actief, waarvan 222 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved