''Laat ze dan ook maar flink dokken voor Berghuis''

''Laat ze dan ook maar flink dokken voor Berghuis''

Steven Berghuis staat in de belangstelling van PSV. De Eindhovenaren hebben al gesproken met de aanvaller van Feyenoord. In de media worden diverse bedragen genoemd voor de 27-jarige Berghuis. Volgens Feyenoord-watcher Sinclair Bischop moeten de Rotterdammers niet akkoord gaan met een bedrag van rond de acht miljoen euro, maar hoger inzetten.

''Ze hebben hem voor 7 miljoen euro gekocht, dus als PSV hem echt wil hebben... Het is een binnenlandse en gevoelige transfer, dan moet je echt hoog in de boom gaan zitten. Minstens 10 miljoen? Ja,'' vertelt Sinclair Bischop in gesprek met RTV Rijnmond.

''12, 13, 14, 15 miljoen moet je echt vragen voor deze speler. Hij is international, je belangrijkste speler... Als je die verkoopt aan de concurrentie, dan mag je er wel wat voor hebben en zeker omdat je weet dat Lozano en Bergwijn ook heel veel geld in het laatje brengen bij PSV. Laat ze dan ook maar flink dokken voor Berghuis.''

Lees meer over
PSV Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties