Sportclub Feyenoord: ''Niets concreets ontvangen''

Sportclub Feyenoord: ''Niets concreets ontvangen''

De stichting Vrienden van De Kuip liet vanmorgen in een persbericht weten een bod te hebben uitgebracht op de aandelen van Stadion Feijenoord. Voorzitter Wim Voots van Sportclub Feyenoord geeft aan dat er nog geen bod is binnengekomen.

''Ik heb vanochtend wel een telefoontje gehad, maar we hebben nog niets concreets ontvangen. Tot mijn grote verbazing las ik dat we dat bod al binnen zouden hebben. Het zou gaan om de stichting Vrienden van de Kuip. Maar wie dat zijn, dat weet ik niet,'' vertelt Voots in gesprek met het Algemeen Dagblad.

De stichting verspreidde vanochtend een persbericht waarin staat dat het bod de deur al uit is. De bieding is gericht aan het bestuur én alle leden van de sportclub, meldt woordvoerder Kees Lau. ''Het geld ervoor hebben we. Dat zijn geen tientallen miljoenen, maar dat is ook niet nodig.''

''Het stadion is een verliesgevende organisatie, dus eigenlijk zijn de aandelen niks waard. Wat wij willen, is het stadion overeind houden. En Feyenoord eens goed laten zien wat renovatie kost en dat afzetten tegen nieuwbouw. Wij denken dat ons plan veel verstandiger is en veel sneller kan.’’

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties