Restant kampioenswedstrijd Feyenoord O19 op zaterdag 1 juni

woensdag 29 mei 2019 20:42 92.240 keer bekeken 314 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

De gestaakte kampioenswedstrijd Ajax Onder 19 – Feyenoord Onder 19 van zaterdag 25 mei wordt komende zaterdag (1 juni) om 14:30 uur zonder publiek uitgespeeld. Het duel wordt op sportpark De Toekomst hervat vanaf de dertigste minuut bij een 0-0 stand.

De kampioenswedstrijd is zaterdag 25 mei stilgelegd toen meegereisde familieleden van Feyenoord-spelers werden belaagd op de tribune. De aanklager amateurvoetbal heeft naar aanleiding van de reacties van Feyenoord en Ajax op schriftelijke vragen besloten dat de zaak tegen Feyenoord wordt geseponeerd. Ajax is volgens de aanklager schuldig aan het niet uitspelen van de wedstrijd. De Amsterdammers ontvingen naar aanleiding hiervan een sanctievoorstel met een boete, dat Ajax inmiddels heeft geaccepteerd.

Livestream op YouTube
Bij het uitspelen van de wedstrijd mogen geen toeschouwers aanwezig zijn, behalve een beperkte groep familieleden. Deze maatregel geldt voor zowel Feyenoord als Ajax. De kampioenswedstrijd zal zaterdagmiddag live te volgen zijn via het officiële YouTube-kanaal van Feyenoord. Feyenoord Onder 19 heeft aan een gelijkspel genoeg om het kampioenschap binnen te halen.

Meer informatie over het eventueel tonen van deze livestream op een groot scherm op Varkenoord, alsmede een eventuele ontvangst op het sportpark in Rotterdam na het in de wacht slepen van het de landstitel, volgt uiterlijk eind deze week.

Gerelateerd nieuws
314 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 110 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73601 leden - Op dit moment zijn 513 mensen actief, waarvan 90 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved