Felle kritiek op Ajax: ''Hebben de beveiliging onderschat''

maandag 27 mei 2019 20:22 64.700 keer bekeken 87 reacties Pro Shots

De kampioenswedstrijd van Feyenoord O/19 werd zaterdag na een half uur gestaakt. De harde kern van Ajax O/19 viel familieleden van de jeugdspelers van de Rotterdamse club aan. "Die mensen zijn helemaal de weg kwijt", zegt oud-voetballer Sjaak Polak.

"Waar is dit allemaal voor nodig? Er zitten gewoon ouders en kinderen op een tribune die een mooie mini-Klassieker kunnen zien", zegt hij in FC Rijnmond. "De beste in die wedstrijd wordt kampioen. Waarom is het dan nodig om van een hele andere kant in een volle sprint verhaal te gaan halen bij ouders? Dan ben je helemaal in de war."

"Dit is heel erg laf", voegt Sinclair Bischop toe. "Dit is dezelfde jongen die een paar weken terug een Telegraaf-journalist in Londen kon slaan. Hij kon ook gewoon weer de Toekomst op. Ik begreep ook dat het een beetje onderschat werd qua beveiliging, ze konden makkelijk naar elkaar toelopen."

Later deze week wordt meer bekend over het uitspelen van de wedstrijd, meldt Bischop in het praatprogramma.  

Gerelateerd nieuws
87 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 47 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73385 leden - Op dit moment zijn 115 mensen actief, waarvan 33 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved