Politie houdt niemand aan na mini-Klassieker

maandag 27 mei 2019 17:11 54.740 keer bekeken 188 reacties Pro Shots

Afgelopen weekend werden families en vrienden van de Feyenoord-spelers aangevallen op De Toekomst door supporters van Ajax. Het ging in de eerste helft mis tijdens de kampioenswedstrijd van Feyenoord Onder 19. De politie laat vandaag weten niemand te hebben aangehouden.

Er is tot vandaag ook nog geen aangifte gedaan. De politie laat aan RTV Rijnmond weten dat de zaak verder aan de Amsterdamse club is. ''We hebben alleen geholpen bij het vertrek van Feyenoord uit Amsterdam,'' vertelt een woordvoerder.

Edwin van der Sar kwam na de wedstrijd met een milde reactie. ''De situatie die zich op de tribunes voordeed keuren wij natuurlijk af,'' omschreef hij het wangedrag van zijn eigen fans. De directeur ging verder niet in op hoe het heeft kunnen gebeuren en of er straffen worden uitgedeeld. De daders staan wel duidelijk op beeld.

De KNVB heeft nog tijd nodig om de situatie te beoordelen. "We wachten het rapport van de scheidsrechter af. Daarna zal de aanklager amateurvoetbal een besluit nemen", zegt een woordvoerder van de voetbalbond.

Gerelateerd nieuws
188 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 103 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 69583 leden - Op dit moment zijn 1470 mensen actief, waarvan 352 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved