Politie houdt niemand aan na mini-Klassieker

Politie houdt niemand aan na mini-Klassieker

Afgelopen weekend werden families en vrienden van de Feyenoord-spelers aangevallen op De Toekomst door supporters van Ajax. Het ging in de eerste helft mis tijdens de kampioenswedstrijd van Feyenoord Onder 19. De politie laat vandaag weten niemand te hebben aangehouden.

Er is tot vandaag ook nog geen aangifte gedaan. De politie laat aan RTV Rijnmond weten dat de zaak verder aan de Amsterdamse club is. ''We hebben alleen geholpen bij het vertrek van Feyenoord uit Amsterdam,'' vertelt een woordvoerder.

Edwin van der Sar kwam na de wedstrijd met een milde reactie. ''De situatie die zich op de tribunes voordeed keuren wij natuurlijk af,'' omschreef hij het wangedrag van zijn eigen fans. De directeur ging verder niet in op hoe het heeft kunnen gebeuren en of er straffen worden uitgedeeld. De daders staan wel duidelijk op beeld.

De KNVB heeft nog tijd nodig om de situatie te beoordelen. "We wachten het rapport van de scheidsrechter af. Daarna zal de aanklager amateurvoetbal een besluit nemen", zegt een woordvoerder van de voetbalbond.

Lees meer over
ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties