''Heel Feyenoord zal achter deze keuze moeten staan''

''Heel Feyenoord zal achter deze keuze moeten staan''

Sjaak Troost volgt Martin van Geel op als technisch directeur van Feyenoord. Dit maakte de club vrijdag bekend. Het zou voorlopig gaan over de periode van een jaar. De Rotterdamse club slaagde er de afgelopen maanden niet in een geschikte opvolger voor Van Geel te vinden.

"Uiteindelijk ben ik niet verbaasd", zegt Feyenoord-watcher Dennis van Eersel. "Feyenoord is al heel lang op zoek en heeft veel afwijzingen gehad. En uiteindelijk moet er toch iemand die rol gaan invullen. Mooi dat Troost dat doet, maar wel een beetje pijnlijk voor het hele proces dat Feyenoord bij hem moet uitkomen."

"Heel Feyenoord zal achter deze keuze moeten staan", voegt Geert Den Ouden toe in FC Rijnmond. "Er moeten niet weer mensen binnen de club zijn die vinden dat het anders had gemoeten. Je moet wel accepteren dat Troost niet het netwerk heeft dat iemand als Van Geel wel heeft."

"Er zijn natuurlijk ook allerlei klankborden", aldus Van Eersel. "Dirk Kuyt en Jaap Stam zullen een belangrijke rol hierin spelen. Ik vind het goed dat Troost hier als clubman instapt want er moest iets gebeuren. Het is wel heel pijnlijk voor een grote club als Feyenoord. Tussen de ideale man en deze oplossing zit nog wel een groot gat. Het is pijnlijk dat het Feyenoord niet gelukt is."

Lees meer over
martin van geel Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties