''Dat het niet vlekkeloos gaat is een heel groot understatement’’

vrijdag 24 mei 2019 10:41 83.450 keer bekeken 330 reacties Pro Shots

In Sjaak Troost heeft Feyenoord een tijdelijke opvolger van Martin van Geel gevonden. De 59-jarige Troost was zelf tussen 1978 en 1992 actief als speler in de Kuip en functioneert momenteel in de Raad van Commissaris. Dennis van Eersel, sportverslaggever van RTV Rijnmond vindt de situatie pijnlijk.

Acht weken geleden kondigde Feyenoord aan dat Martin van Geel gaat vertrekken, en in de tussentijd is het de Rotterdammers niet gelukt een opvolger te vinden. ''Het is heel erg duidelijk dat dit niet de eerste naam is’’, aldus Dennis van Eersel. 

''Feyenoord heeft diverse mensen gepolst, de een wat concreter dan de ander. Joris Mathijsen en Ferry de Haan bijvoorbeeld. Daar zijn gesprekken mee gevoerd, maar Feyenoord kreeg constant nee te horen. Uiteindelijk moet er dus intern worden geschoven. Dat het niet vlekkeloos gaat is een heel groot understatement’’, vervolgt Van Eersel.

Sjaak Troost is geen permanente oplossing voor de Rotterdammers, maar een noodverband volgens Van Eersel: ‘’Wat zegt dat? Dat een grote club als Feyenoord zo’n tijdelijke oplossing moet inzetten omdat niemand het wil doen. Dat is een beetje pijnlijk.’’

Directeur Jan de Jong is tegenover RTV Rijnmond ook duidelijk: ‘’Sjaak Troost was niet de ideale kandidaat om technisch directeur bij Feyenoord te worden.’’ Wel is de algemeen directeur opgelucht dat er iemand gevonden is om de functie tijdelijk te bekleden.

Gerelateerd nieuws
330 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 120 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 71200 leden - Op dit moment zijn 1159 mensen actief, waarvan 266 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved