Maher weigert aanbieding AZ, Namli naar Rusland

Maher weigert aanbieding AZ, Namli naar Rusland

Adam Maher heeft voor aankomend seizoen diverse opties. De 26-jarige middenvelder kon ook een nieuw contract tekenen bij AZ, maar heeft de Alkmaarders vandaag laten weten niet in te gaan op de aanbieding en deze zomer voor een nieuwe club te kiezen.

Dit meldt het Algemeen Dagblad. De toekomst van Maher is nog onduidelijk. Volgens de laatste geruchten heeft onder meer Feyenoord belangstelling voor de middenvelder. Een stap naar het buitenland is ook een serieuze optie.

Feyenoord kan de 24-jarige Younes Namli zo goed als zeker vergeten. De middenvelder van PEC Zwolle is momenteel in Rusland om te praten met FK Krasnodar. Hij kan daar een contract tekenen voor meerdere jaren.

Update 13:17 | Namli kiest aankomend seizoen definitief voor de nummer drie van Rusland en speelt volgend seizoen Champions League voetbal met FK Krasnodar. Hij heeft voor vier jaar getekend.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties