Knoester over vertrekkende talenten: ''Zonde voor Feyenoord''

Knoester over vertrekkende talenten: ''Zonde voor Feyenoord''

Mats Knoester vertrok afgelopen winter bij Feyenoord. De verdediger tekende, onder andere na een aanvaring in de kleedkamer met Crysencio Summerville, bij Heracles Almelo. Knoester kwam de afgelopen maanden tot drie basisplaatsen voor de club uit Almelo.

"Dat was wel een reden dat ik in de winter vertrok bij Feyenoord", zegt Knoester. "Dat ik uiteindelijk in totaal drie basisplaatsen meepak is top. Daar doe je het voor. Of dat bij Feyenoord ook kon? Als ik dat had gedacht was ik daar wel gebleven, ik denk het niet."

Naast Knoester vertrok ook Jari Schuurman dit seizoen bij Feyenoord. Daarnaast werd ook bekend dat Joel Zwarts na de zomer niet meer bij Feyenoord speelt. "Ik weet niet precies hoe dat is gelopen, daar houd ik me buiten maar het is wel een bekend iets", zegt hij tegen Voetbal Primeur. "Je ziet ze vertrekken, dat is niet voor niets. Zonde voor Feyenoord."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties