Van der Gijp: ''Het publiek in de Kuip is echt niet gek hoor''

maandag 20 mei 2019 21:37 104.340 keer bekeken 357 reacties Pro Shots

Martin van Geel is bezig aan zijn laatste weken als technisch directeur van Feyenoord. De Rotterdamse club heeft echter nog geen opvolger voor Van Geel aangesteld. Volgens Keje Molenaar, die in het verleden als speler van Feyenoord actief was, ligt het aan het onrealistische verwachtingspatroon van de club.

"Het gaat mij zeker aan het hart wat er nu bij Feyenoord gebeurt", zegt hij in Veronica Inside. "Waarom de mensen afhaken heeft te maken met het verwachtingspatroon. Ik denk dat Feyenoord eerst het verwachtingspatroon moet aanpassen. Een technisch directeur moet bij Feyenoord met een beperkt budget aan het werk, dan gaat zijn kop eraf. Dat ze meedoen om de titel moeten ze niet roepen."

"Dat publiek in de Kuip is niet gek hoor", voegt Rene van der Gijp toe. "Die weten echt wel dat je met Jan-Arie van der Heijden en Eric Botteghin het niet haalt. Het enige wat ze vinden is dat je thuis niet had mogen verliezen van Willem II. Niemand in de Kuip had verwacht dat Feyenoord dit seizoen eerste of tweede zou worden."

Gerelateerd nieuws
357 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 113 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74170 leden - Op dit moment zijn 9558 mensen actief, waarvan 309 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved