Politie voorkomt clash tussen Feyenoord en Ajax supporters

Politie voorkomt clash tussen Feyenoord en Ajax supporters

Vandaag heeft er weer een incident plaatsgevonden tussen supporters van Feyenoord en Ajax. De amateurs van de Rotterdamse club speelde een uitwedstrijd tegen AVV Swift in Amsterdam. De politie heeft een confrontatie voorkomen na afloop van de 2-3 gewonnen wedstrijd door Feyenoord.

Een woordvoerder van de politie laat weten dat Feyenoord en Ajax elkaar aan het provoceren waren. ''Waar twee vechten, hebben er twee schuld,'' vertelt de politie in gesprek met AT5. De woordvoerder laat ook weten dat het incident van vandaag mogelijk gevolgen heeft voor het toelaten van supporters bij de Klassieker. De clubs en gemeente zijn hierover in gesprek.

''We kregen van de spelers en technische staf van Feyenoord door dat dit mensen waren die normaal nooit meereizen. Het ging om een kleine groep. De politie heeft goed opgetreden en alles goed begeleid,'' reageert Swift. Er zijn vernielingen aangebracht aan de spelersbus van SC Feyenoord. ''We vinden het spijtig dat de ruiten zijn ingeggooid. Zoiets hoort niet.''

Lees meer over
ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties