Politie voorkomt clash tussen Feyenoord en Ajax supporters

zaterdag 18 mei 2019 20:57 112.490 keer bekeken 298 reacties FR12.nl

Vandaag heeft er weer een incident plaatsgevonden tussen supporters van Feyenoord en Ajax. De amateurs van de Rotterdamse club speelde een uitwedstrijd tegen AVV Swift in Amsterdam. De politie heeft een confrontatie voorkomen na afloop van de 2-3 gewonnen wedstrijd door Feyenoord.

Een woordvoerder van de politie laat weten dat Feyenoord en Ajax elkaar aan het provoceren waren. ''Waar twee vechten, hebben er twee schuld,'' vertelt de politie in gesprek met AT5. De woordvoerder laat ook weten dat het incident van vandaag mogelijk gevolgen heeft voor het toelaten van supporters bij de Klassieker. De clubs en gemeente zijn hierover in gesprek.

''We kregen van de spelers en technische staf van Feyenoord door dat dit mensen waren die normaal nooit meereizen. Het ging om een kleine groep. De politie heeft goed opgetreden en alles goed begeleid,'' reageert Swift. Er zijn vernielingen aangebracht aan de spelersbus van SC Feyenoord. ''We vinden het spijtig dat de ruiten zijn ingeggooid. Zoiets hoort niet.''

Gerelateerd nieuws
298 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 102 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 71503 leden - Op dit moment zijn 1557 mensen actief, waarvan 345 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved