''Het was een kloteseizoen, buiten die ene mooie dag''

zaterdag 18 mei 2019 02:09 62.435 keer bekeken 128 reacties Pro Shots

Ook Veronica Inside keek terug op het afgelopen voetbalseizoen. Zelfs oer-Feyenoorder Jan Boskamp kon geen positief antwoord geven op de vraag wat hij van het seizoen van Feyenoord vond. "Helemaal niks."

"Ik laat je een dingetje zien en dat is het hele jaar." Boskamp laat vervolgens de mislukte Panenka van Berghuis tegen Fortuna Sittard zien. "Dit zegt alles over het hele seizoen, ik dacht dat ik gek werd op die tribune daar. Daarna gaf ie een bal van links op de plaat van Jorgensen [een prachtige voorzet waaruit Jorgensen koppend scoorde - red.]. Ik snap dat niet, ik snap niet wat dat is. Ik zeg nogmaals: het was een kloteseizoen, buiten die ene mooie dag."

Johan Derksen doet er nog een schepje bovenop. "Maar volgend jaar wordt ook weer een kloteseizoen. Ze staan mijlenver achter op Ajax en ook op PSV, denk ik, en er is geen geld om het elftal kwalitatief te verbeteren, dus Jaap Stam is niet te benijden. Derde is echt het hoogst haalbare: dat is kampioen worden voor Feyenoord."

Boskamp snapt de positie waarin Feyenoord zich bevindt en vindt de derde plek op zich geen schande. "Maar niet op twintig punten, twintig punten is veel te veel voor een club als Feyenoord. 

Het gebrek aan geld heeft volgens Boskamp ook zijn voordelen: de jeugd krijgt een kans en in een eerder stadium leverde dat verrassende resultaten op. "Je moet wel met die jongens gaan spelen en op zich vind ik dat niet erg: die Kokcu kan lekker ballen en die Burger kan lekker ballen... vier, vijf jaar geleden is hetzelfde gebeurd: Karsdorp, Kongolo en zo."

Gerelateerd nieuws
128 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 48 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 69583 leden - Op dit moment zijn 1471 mensen actief, waarvan 333 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved