Van Bronckhorst: ''Feyenoord blijft altijd mijn club''

Van Bronckhorst: ''Feyenoord blijft altijd mijn club''

Voor Giovanni van Bronckhorst zitten zijn vier jaar als hoofdtrainer van Feyenoord er vanaf vandaag echt op. Het clubicoon nam in Sittard afscheid met een 1-4 overwinning. Na afloop vierde hij dat met de meegereisde supporters.

"Zondag was natuurlijk al mooi", begint Van Bronckhorst in gesprek met FOX Sports. "Vandaag was echt de laatste wedstrijd. De laatste keer met uitpubliek. Het is mooi dat ik zo hier afscheid kan nemen van het publiek."

Wat Van Bronckhorst voelt, vindt hij moeilijk te zeggen. "Ik weet het niet, zo kort na de wedstrijd. Er is geen verplichting meer. Geen werk naar volgend seizoen, dat is aan Jaap. Het is vakantie."

Een definitief afscheid hoeft het volgens Van Bronckhorst niet te zijn. "Voor mij stopt het op dit moment, maar ik ben een vrije jonge trainer, dus je weet nooit wat er in de toekomst kan gebeuren. Feyenoord blijft altijd mijn club. Voor mij is het onmogelijk om dat in de toekomst uit te sluiten."

[dumpitem=18241]

Lees meer over
Giovanni van Bronckhorst Fortuna Sittard
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties