Van Bronckhorst: ''Feyenoord blijft altijd mijn club''

woensdag 15 mei 2019 21:31 42.080 keer bekeken 118 reacties Pro Shots

Voor Giovanni van Bronckhorst zitten zijn vier jaar als hoofdtrainer van Feyenoord er vanaf vandaag echt op. Het clubicoon nam in Sittard afscheid met een 1-4 overwinning. Na afloop vierde hij dat met de meegereisde supporters.

"Zondag was natuurlijk al mooi", begint Van Bronckhorst in gesprek met FOX Sports. "Vandaag was echt de laatste wedstrijd. De laatste keer met uitpubliek. Het is mooi dat ik zo hier afscheid kan nemen van het publiek."

Wat Van Bronckhorst voelt, vindt hij moeilijk te zeggen. "Ik weet het niet, zo kort na de wedstrijd. Er is geen verplichting meer. Geen werk naar volgend seizoen, dat is aan Jaap. Het is vakantie."

Een definitief afscheid hoeft het volgens Van Bronckhorst niet te zijn. "Voor mij stopt het op dit moment, maar ik ben een vrije jonge trainer, dus je weet nooit wat er in de toekomst kan gebeuren. Feyenoord blijft altijd mijn club. Voor mij is het onmogelijk om dat in de toekomst uit te sluiten."

Gerelateerd nieuws
118 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 81 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73917 leden - Op dit moment zijn 674 mensen actief, waarvan 222 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved