'Gio': ''Zondag was mooi, maar we hebben wel verloren''

woensdag 15 mei 2019 18:58 21.395 keer bekeken 31 reacties Pro Shots

Giovanni van Bronckhorst nam zondag al afscheid van het Legioen, maar zal vandaag ook echt voor het laatst te zien zijn als trainer van Feyenoord. De oefenmeester ziet dit als een mooie kans om zich te revancheren na de nederlaag tegen ADO Den Haag.

"Natuurlijk wil ik vandaag winnen. Het is een mooie dag geweest zondag, maar we hebben wel de wedstrijd verloren", zegt Van Bronckhorst in gesprek met FOX Sports. "Dat heeft gelukkig geen impact gehad op de manier waarop de mensen na de wedstrijd in het stadion zaten, maar je wil altijd winnen. Of het nu de eerste wedstrijd is of de laatste."

Van Bronckhorst kiest in Sittard voor een verrassende opstelling. "De competitie is al gespeeld en we hebben een aantal blessures. Robin die natuurlijk niet mee is. Met Orkun en Dylan hebben we wat jeugd erbij, jongens die de toekomst zijn van Feyenoord." Ook Vilhena ontbreekt in de basiself, hij begint op de bank. "Hij had al een andere aanloop naar de wedstrijd tegen ADO, wat last gehouden. Daarmee willen we geen risico nemen."

Gerelateerd nieuws
31 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 22 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72612 leden - Op dit moment zijn 619 mensen actief, waarvan 180 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved