'Gio': ''Zondag was mooi, maar we hebben wel verloren''

'Gio': ''Zondag was mooi, maar we hebben wel verloren''

Giovanni van Bronckhorst nam zondag al afscheid van het Legioen, maar zal vandaag ook echt voor het laatst te zien zijn als trainer van Feyenoord. De oefenmeester ziet dit als een mooie kans om zich te revancheren na de nederlaag tegen ADO Den Haag.

"Natuurlijk wil ik vandaag winnen. Het is een mooie dag geweest zondag, maar we hebben wel de wedstrijd verloren", zegt Van Bronckhorst in gesprek met FOX Sports. "Dat heeft gelukkig geen impact gehad op de manier waarop de mensen na de wedstrijd in het stadion zaten, maar je wil altijd winnen. Of het nu de eerste wedstrijd is of de laatste."

Van Bronckhorst kiest in Sittard voor een verrassende opstelling. "De competitie is al gespeeld en we hebben een aantal blessures. Robin die natuurlijk niet mee is. Met Orkun en Dylan hebben we wat jeugd erbij, jongens die de toekomst zijn van Feyenoord." Ook Vilhena ontbreekt in de basiself, hij begint op de bank. "Hij had al een andere aanloop naar de wedstrijd tegen ADO, wat last gehouden. Daarmee willen we geen risico nemen."

Lees meer over
Giovanni van Bronckhorst ADO Den haag Fortuna Sittard
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties