Hansson maakt indruk: ''Ik zou Larsson proberen te verkopen''

dinsdag 14 mei 2019 19:52 92.675 keer bekeken 332 reacties Pro Shots

Emil Hansson keert deze zomer terug bij Feyenoord na een goed seizoen bij RKC Waalwijk. De 20-jarige middenvelder maakt veel indruk in de Keuken Kampioen Divisie met zijn spel. Analist Hans Kraaij jr is te spreken over zijn kwaliteiten. De Zweed heeft een goede aanname en houdt tijdens zijn dribbels altijd het overzicht.

''Hansson maakt sowieso een hele goede indruk. Je kunt mij niet wijsmaken, ondanks het feit dat dit heel weinig tegenstand is, dat hij met dit gevoel minder is dan Larsson. Hij is van Feyenoord, hij gaat terug. Ik zou Larsson proberen te verkopen,'' analyseert Kraaij jr de Feyenoord-huurling in de rust van RKC Waalwijk - NEC Nijmegen op FOX Sports.

Hansson heeft er dit jaar alles aan gedaan om zichzelf te ontwikkelen. Ook heeft hij twee keer in de week Nederlandse les gehad om zijn kans op slagen bij Feyenoord groter te maken. ''Ik heb mijn uiterste best gedaan op de trainingen. Ik heb er ook buiten het veld met mijn slaap- en eetpatroon voor geleefd om een betere voetballer te worden. Ik ga er keihard voor werken,'' vertelt Hansson in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Gerelateerd nieuws
332 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 110 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72594 leden - Op dit moment zijn 740 mensen actief, waarvan 186 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved