''Elke club zou een boegbeeld als Van Bronckhorst willen''

maandag 13 mei 2019 20:46 51.765 keer bekeken 262 reacties Pro Shots

Giovanni van Bronckhorst nam zondag afscheid van het publiek van Feyenoord. Voor de trainer was Feyenoord - ADO Den Haag (0-2) de laatste wedstrijd in de Kuip. Johan Derksen vindt dat Feyenoord nooit afscheid had moeten nemen van Van Bronckhorst.

"Zijn speech vond ik zo fantastisch, in deze tijden van ruwheid", zegt Derksen in Veronica Inside. "Zo'n Van Bronckhorst doet het zo keurig, hij is zo'n gentleman. Hij is een prachtig boegbeeld voor de club, een ouderwets nette jongen. Waar zie je dat nog?"

"Ze hadden hem nooit weg moeten doen", voegt Rene van der Gijp toe. "Hij heeft het uiterste uit dat elftal geperst. Hoe zou je slapen als jouw centrum bestaat uit Eric Botteghin en Sven van Beek? Dan doe je geen oog dicht!"

"Hij heeft pech gehad met die wedstrijd tegen Ajax (6-2). Dat is zijn pech. Opeens steeg iedereen boven zichzelf uit, voor één keer. Daarna ging het weer op de ouderwetse weg. Dat is zijn pech", aldus Van der Gijp. "Ik denk niet dat Jaap Stam meer uit dit team haalt dan Van Bronckhorst", aldus Derksen. "Elke club zou zo'n boegbeeld als Gio willen."

Gerelateerd nieuws
262 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 114 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73601 leden - Op dit moment zijn 223 mensen actief, waarvan 38 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved