''Elke club zou een boegbeeld als Van Bronckhorst willen''

''Elke club zou een boegbeeld als Van Bronckhorst willen''

Giovanni van Bronckhorst nam zondag afscheid van het publiek van Feyenoord. Voor de trainer was Feyenoord - ADO Den Haag (0-2) de laatste wedstrijd in de Kuip. Johan Derksen vindt dat Feyenoord nooit afscheid had moeten nemen van Van Bronckhorst.

"Zijn speech vond ik zo fantastisch, in deze tijden van ruwheid", zegt Derksen in Veronica Inside. "Zo'n Van Bronckhorst doet het zo keurig, hij is zo'n gentleman. Hij is een prachtig boegbeeld voor de club, een ouderwets nette jongen. Waar zie je dat nog?"

"Ze hadden hem nooit weg moeten doen", voegt Rene van der Gijp toe. "Hij heeft het uiterste uit dat elftal geperst. Hoe zou je slapen als jouw centrum bestaat uit Eric Botteghin en Sven van Beek? Dan doe je geen oog dicht!"

"Hij heeft pech gehad met die wedstrijd tegen Ajax (6-2). Dat is zijn pech. Opeens steeg iedereen boven zichzelf uit, voor één keer. Daarna ging het weer op de ouderwetse weg. Dat is zijn pech", aldus Van der Gijp. "Ik denk niet dat Jaap Stam meer uit dit team haalt dan Van Bronckhorst", aldus Derksen. "Elke club zou zo'n boegbeeld als Gio willen."

Lees meer over
De Kuip Johan Derksen giovanni van bronckhorst Sven van Beek Eric Botteghin ajax ADO Den haag
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties