''Het komende jaar ga ik definitief niks in het voetbal doen''

''Het komende jaar ga ik definitief niks in het voetbal doen''

Zondag stond de wedstrijd Feyenoord - ADO Den Haag in het teken van Robin van Persie en Giovanni van Bronckhorst. De twee iconen hebben afscheid genomen van Feyenoord. Nu is het de vraag wat gaan de spits en de trainer in de toekomst doen?

Robin van Persie gaat één jaar genieten van zijn vrije tijd. De 35-jarige aanvaller gaat niet aan de slag als spitsentrainer in De Kuip of in een andere rol in het voetbal. ''Het komende jaar ga ik definitief niks in het voetbal doen,'' vertelt van Persie in gesprek met FOX Sports.

Ronald de Boer geeft aan dat Giovanni van Bronckhorst er goed op staat in Engeland en Schotland. Bij Rangers FC komt er misschien een vacature vrij. "Steven Gerrard werkt nu bij Rangers, die heeft waarschijnlijk wel de ambitie om nog een stap te maken.''

"Ook in Engeland trouwens, bij Arsenal,'' vervolgt De Boer tegenover FOX Sports. ''Ik zeg niet dat-ie naar Arsenal gaat, maar ze weten natuurlijk wel dat hij wat kan. Misschien denken ze door zijn CV: dat is een trainer die we een kans geven. Even links het water over... daar maakt hij, denk ik, kans."

Van Bronckhorst zelf heeft nog geen plannen voor de toekomst, zo vertelt hij in gesprek met Veronica Inside. ''Dat weet ik niet. Dat is voor mij op dit moment ook nog niet duidelijk. Ik sta er ook heel open in. Een sabbatical zou ook zeer welkom zijn, ja!''

[dumpitem=18232]

Lees meer over
De Kuip Robin van Persie Giovanni van Bronckhorst ADO Den haag
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties